Vítáme Vás v E-shopu firmy GASTRO Klimatech s.r.o. a přejeme Vám příjemný nákup.
Prodej a servis gastronomického a chladírenského zařízení, prodej montáž a servis vzduchotechniky,
zakázková výroba nerezového nábytku, gastrobazar
Informace o cenách výrobků najdete také na serveru NajduZboží.cz
- Úvod
- Stolní varná technologie
- Vakuové vaření
- SOFTCOOKER Y09 - vakuové vaření
SOFTCOOKER Y09 - vakuové vaření
- Kompletní specifikace
- Ke stažení
- Související zboží5
- SOFTCOOKER Y09 - vakuové vaření23 571 Kč19 480 Kč bez DPH
Softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny . Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady. Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.
- Vysoká přesnost regulace teploty na 0,03 °C.
- IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce.
- Může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm.
- Nejlepší výkony až do 50 litrů.
- Pracovní teplota 20 – 95 °C.
- Ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody.
- Oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě.
- Bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení.
- Rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení.
POZOR! NÁDOBA NENÍ SOUČÁSTÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A JE POTŘEBA DOKOUPIT viz odkaz související zboží
Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.
Francouzský výraz Sous-vide – vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě. Potraviny se vaří po dlouhou dobu, někdy i více než 24 hodin. Na rozdíl od běžného vaření, sous-vide cooking používá sáčky pro vaření produktu v horké vodě pod bodem varu (obvykle kolem 60 °C ).
Softcooker SIRMAN s citlivou regulací teploty a dokonalou funkcí rovnoměrného víření vody ve varné nádobě je používán v mnoha restauracích, které jsou oceněny hvězdičkami Michelin, což lze považovat za to nejlepší doporučení tohoto zařízení do vaší kuchyně.
Parametry | |
---|---|
příkon | 2 000 W |
napětí | 230 V |
rozměr (š.hl.v.)* | 130x260x340 mm |
váha | 4,5 kg |