Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Vítáme Vás v E-shopu firmy GASTRO Klimatech s.r.o.  a přejeme Vám příjemný nákup.

www.gastroklimatech.cz

Prodej a servis gastronomického a chladírenského zařízení, prodej montáž a servis vzduchotechniky,
zakázková výroba nerezového nábytku, gastrobazar

Informace o cenách výrobků najdete také na serveru NajduZboží.cz

  1. Úvod
  2. PODMÍNKY A PROHLÁŠENÍ »
  3. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem.


Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu je registrovaným správcem osobních údajů. Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu obchodu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a nejsou poskytovány třetím osobám, ani nebudou využity pro reklamní účely obchodu. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Spotřebitel uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Ochrana osobních údajů
Všechny osobní údaje, uvedené při přihlášení či registraci do e-shopu www.gastroklimatech-eshop.cz, budou použity pouze pro potřebu vzájemného obchodního vztahu. Provozovatel e-shopu www.gastroklimatech-eshop.cz prohlašuje, že údaje považuje za přísně důvěrné a neposkytne je žádné třetí staně s vyjímkou dopravce, kterého si kupující při realizaci objednávky zvolí, a tomu je poskytne pouze v rozsahu nutném, pro kupujícím zvolený způsob doručení objednaného zboží.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.